Merni instrumenti za konturna merenja i merenja hrapavosti

 

Sa našim mernim instrumentima, možete meriti hrapavost i konture svojih komponenti u jednom hodu sonde ili u više odvojenih koraka.

Jenoptik merni instrumenti mogu da se koriste za merenje hrapavosti ili konture radnih komada. Nudimo verzije koje rade u odvojenim mernim stazama i modele koji mere u jednom hodu sonde. Takođe možete birati između mobilnih i stacionarnih sistema za jednostavne i kompleksne merne zadatke.

Prednosti naših mernih instrumenata

 

Svi naši merni sistemi su vrlo precizni i pružaju konstantnu tačnost. Oni mogu otkriti čak i najmanja odstupanja od standarda, osiguravajući proizvodnju komponenti konstantno visokog kvaliteta. Merenje u pokretu je u velikoj meri automatizovan proces, što sprečava greške korisnika. Takođe štedi vreme, novac i resurse.

Instrumenti imaju modularan dizajn, što znači da se lako može integrisati u postojeće mernih sisteme, odnosno mogu da se prošire. Možete podesiti mernu stanicu u skladu sa vašim zahtevima. Ako je potrebno, Jenoptik može da razvije i proizvede merne instrumente za konturna merenja i merenja hrapavosti koje precizno ispunjavaju vaše zahteve. Tako ćete imati koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva i naše sveobuhvatne stručnosti.