Mobilni ili stacionarni — merni sistemi za merenje hrapavosti u skladu sa vašim zahtevima

Svestrani Jenoptik merni sistemi omogućuju da optimizujete merenje hrapavosti vaših radnih komada – za maksimalni kvalitet u proizvodnji. Industrijski instrumenti koje vam možemo isporučiti zadovoljiće najviše korisničke zahteve, tačnost merenja prevazilazi važeće međunarodne standarde, a pouzdanost i jednostavnost upotrebe pomoći će svakodnevnu upotrebu naših aparata kroz merenje hrapavosti. Jenoptik instrumenti za merenje hrapavosti prilagođeni su svim korisnicima, jednostavni su za upotrebu, a niz tehničkih rešenja operaterima će pomoći izvođenje merenja.

Možete meriti površinske teksture radnih komada pomoću kontaktnog merenja hrapavosti. Različiti merni sistemi su dostupni – od kompaktnih prenosivih instrumenata za mobilne aplikacije i stacionarnih sistema za kompleksne merne zadatke, pa do specijalizovanih mernih stanica prilagođenih korisniku.

Naši merni instrumenti za merenje hrapavosti su veoma precizni i pouzdani. Oni su idealni za svakodnevnu upotrebu u proizvodnji i jednostavni su za rukovanje, štedeći vreme, troškove i resurse. Naše dugogodišnje iskustvo i stručnost znači da smo izuzetno upoznati sa različitim zahtevima naših kupaca. Možemo prilagoditi sisteme merenja hrapavosti obradaka Vašim specifičnim mernim zadacima. U isto vreme naši instrumenti su veoma ekonomični.

Svi naši proizvodi podržani su sa širokim spektrom sondi i priborom za različite namene.