Industrijska Metrologija: Savremeni merni sistemi za praćenje kvaliteta u proizvodnim procesima, merenje oblika

 

Jenoptik industrijska merna tehnika omogućuje  efikasno praćenje vaših radnih predmeta  tokom čitavog procesa proizvodnje.

Jenoptik razvija I gradi industrijsku mernu tehnologiju pomoću koje možete pratiti i u potpunosti optimizovati svoje proizvodne procese. Naši taktički, optički i pneumatski merni sistemi proizvedeni su upotrebom state-of-the-art tehnologije I mogu se koristiti za širok spektar mernih zadataka u zavisnosti od potreba. Sistemi analiziraju površinu, oblik i dimenzije Vaših radnih komada—u svakoj fazi proizvodnog procesa, tokom završne kontrole ili u mernoj laboratoriji, pružajući Vam precizno izmerene podatke u najkraćem vremenskom roku.

Kao jedan od vodećih proizvođača i isporučioca sistema, nudimo širok spektar usluga. Odaberite sistem koji najviše odgovara vašim potrebama iz širokog asortimana standardnih proizvoda. Ako postoji potreba, možemo razvijati sisteme koji su precizno prilagođeni vašim zahtevima. Zahvaljujući našoj velikoj stučnosti Jenoptik inženjera i decenijama iskustva znamo tačno koje su želje i potrebe naših kupaca. Kako bi zajednički pronašli pravo rešenje za Vaš sistem—slobodno se obratite našim stručnjacima za savet.

Naš korisnički servis tim stoji Vama na raspolaganju, kako bi u najkraćem mogućem roku mogao da pruži podršku, servis i popravku Vašeg sistema sa visokim stepenom pouzdanosti.

Tržišta

Mi pružamo podršku našim klijentima sa konačnim rešenjima koja se koriste u digitalnom svetu, zdravstvenoj zaštiti, mobilnim sistemima, zaštiti i infrastrukturnim projektima. Naš asortiman proizvoda obuhvata standardne komponente, module i podsisteme do složenih sistema i proizvodnih linija. To dalje uključuje kompletna rešenja i modele rada sa punim servisom. Naši proizvodi se koriste u:

  • Auto industriji
  • Vazduhoplovstvu
  • Odbrani i bezbednosti
  • Elektronskoj i informacionoj tehnologiji
  • Zdravstvu i medicini
  • Industriji  i mašinstvu
  • Železnici
  • Industriji poluprovodnika
  • Bezbednosti saobraćaja
Merenje oblika Merenje hrapavosti Adria Tools

Merenje oblika

Merenje oblika Merenje hrapavosti Shape measuring Adria Tools

Merenje kontura i hrapavosti

Merenje oblika Merenje hrapavosti Adria Tools

Merenje hrapavosti

Merenje oblika Merenje hrapavosti Adria Tools

Aktivno procesno merenje