O Bowers fabrici

 

Bowers visoko precizni ručni mereni alati mogu se pronaći u više od 50 zemalja, preko 6 kontinenata, uz podršku mreže ekskluzivnih agenata među kojima je i Adria Tools. Bowers ime je poznato širom sveta a povezano je sa najvišim kvalitetom merne opreme.

Održavanje liderske pozicije u sve konkurentnijoj industriji metrologije Bowers je ostvario ostajući na vrhu u smislu inovacija proizvoda.

Glavni proizvodni program Bowers fabrike fokusira se na mernu opremu za unutrašnje merenje; posebno merenje otvora i unutrašnjih mikrometara – mehanički i elektronski. Osnovni proizvodi uključuju Bowers XT asortiman merila za otvore; XT analogni mikrometri, XTA Mikro instrumenti, XT digitalni, XT Holematic i novi XT3 sa opcionim Bluetooth sistemom. MicroGauge instrument za merenje malih otvora, XT instrumenti nagiba i instrumenti za merenje velikih prečnika XT500 proširuju ovaj opseg još više.

Dopunjeni asortiman proizvoda za merenje otvora obuhvata niz dopunskih proizvoda; uključujući Univezalne instrumente, Merila za merenje velikih prečnika, SmartPlugs, Snap instrumenti i Pneumatska merila, pružajući klijentima Bowers inovativna rešenja za širok spektar mernih zadataka.

Bowers Adria Tools

Iako Bowers proizvodi najsveobuhvatniji niz merila za otvore i opremu za unutrašnje merenje koja je na raspolaganju, nije moguće da sve aplikacije budu pokrivene standardnim asortimanom instrumenata. Bowers tim za specijalne aplikacije stekao je reputaciju proizvodnjom specijalnih mernih glave za merenje nestandardnih uzoraka kao što su navoji, krive i žljebovi.

Dodatno uz superiorni asortiman preciznih instrumenata za merenje, Bowers poseduje laboratoriju sa UKAS akreditacijom za kalibracija, koja obezbeđuje da se za veliki broj proizvoda dobije sertifikat o kalibraciji koji u potpunosti pratiti Nacionalne Standarde, dajući svojim klijentima poverenje u visoki kvalitet proizvoda i usluga dobijenih od Bowers grupe.

Bowers – Partner u preciznosti.

Kratka istorija o Moore & Wright

 

Osnovan 1906. godine od strane inovativnog mladog inženjera, Frank Moore, Moore Rajt projektuje, proizvodi i snabdeva preciznim ručnim mernim alatima globalnu industriju već više od 100 godina. Sa korenima čvrsto postavljenim u Šefildu, Engleska, kompanija je počela sa proizvodnjom pomičnih merila, odvijača, probojaca i druguih inženjerskih alata.

Sada deo Bowers grupe, Moore & Wright nastavlja svoju posvećenost snabdevanja svetske industrije visokim kvalitetom, pristupačnim proizvodima. Dalji tok istraživanja i razvoja treba da obezbedi da ova velika Britanska kompanija ostane na čelu globalne inovacije kada su u pitanju ručni merni alati.