Mašine za ispitivanje materijala

Adria Tools isporučuje industrijske mašine koje proizvode GALDABINI i BOWERS i to kidalice, mašine za ispitivanje na istezanje, kompresiju, mašine za ispravljanje, hidraulične prese i mašine za ispitivanje tvrdoće prema Rokvel, Vikers, Brinel metodi i Univerzalne.

Continue Reading
Ručni merni alati

Širok asortiman visoko preciznih mernih instrumenata, merila za otvore fabrike Bowers i ručni merni alat M&V uključujući pomična merila , mikrometre, visinomere, uglomere, indikatora itd, tradicionalni industrijski klasični mereni alat.

Continue Reading
ARTUS 10
Spektrometri

ARUN tehnologija je posvećena dizajnu, razvoju, proizvodnji, prodaji i servisu optičkih emisionih spektrometara još od pokretanja prvog prenosnog analizatora metala na bazi CCD-a 1980-ih.

Continue Reading
Opticka merenja Optical measuring Adria Tools
Optička merenja

Brzo i lako merenje bez kontakta prostih i složenih uzoraka, merenje vrednosti kao što su dužina, ugao, prečnik, poluprečnik ili kombinacija u jednoj operaciji, kraće vreme rada, smanjenje troškova i povećanja efikasnosti.

Continue Reading

Izdvajamo video

Baty Optički instrumenti
MORE

TRAŽITE POUZDANO REŠENJE ZA VAŠU FIRMU?

POŠALJITE UPIT

Šta možete očekivati od nas

TIM EKSPERATA

Adria Tools inženjeri su uvek vama na raspolaganju, spremni da odgovore na najsloženije zahteve i potpuno se posvete svakom zadatku.

O NAMA
SERTIFIKOVANA OPREMA

Sva oprema je proizvedena u skladu sa internacionalnim standardima, isporučuje se sa ili bez sertifikata zavisno od zahteva korisnika.

PROIZVODI
BRZ ODGOVOR

Možemo organizovati posetu vašem pogonu isti ili dan nakon zahteva, u cilju izbegavanja ili smanjenja zastoja proizvodnih procesa.

POZOVITE NAS
TEHNIČKA PODRŠKA

Naš tim čine mašinski inženjeri, spremni da reše svaki tehniči problem vezan za našu opremu u periodu pre isporuke i nakon prodaje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Od greške do mikrona

Consulting_image

Danas, većina operatera i inženjera u fabrikama širom našeg regiona nisu upoznati sa novim tehnologijama koje se odnose na merenje. Zbog našeg kontinualnog praćenja tehničko-tehnološkog razvoja i napretka u svetu industrije, spremni smo da Vam u svakom trenutku pružimo  savetodavnu uslugu.

Svaka proizvodnja praćena je do samog kraja kontrolom kvaliteta – to je proces koji treba uvek poboljšati. Možemo biti vaš spoljni partner u obezbeđivanju kvaliteta i podržati vaše  inženjere u pronalaženju najboljeg rešenja za vaš proizvodni proces.

Naš tim inženjera ima višedecenijsko iskustvo u rešavanju problema merenja u gotovo svim značajnim fabrikama naše automobilske, vojne, vazduhoplovne, hemijske, farmaceutske, mašinske industrije, kao i naučnim institucijama.

Pored implementacije kompleksnih mernih sistema, možemo vam obezbediti specijalne delove i pribore dizajnirane i proizvedene u skladu sa vašim specifičnim zahtevima.

Inženjering usluge, u pojedinim slučajevima, podržane su od strane inženjera našeg dobavljača.

supplying_image Adria Tools

Mi isporučujemo svu našu opremu direktno u vaše skladište ili laboratoriju. Svaka isporuka se pažljivo prati od strane naših zaposljenih, počev od utovara do isporuke na  Vašu adresu.

Kako bi dostavili pošiljku prema želji kupca, imamo ugovore sa nekoliko logističkih kompanija. U mogućnosti smo da pružimo informacije o statusu vaše pošiljke u svakom trenutku. Sva naša roba isporučuju se na teritoriji Srbije uz minimalne troškove transporta, a u isto vreme možemo da obezbedimo najbolje rešenje za svaku pošiljku, u zavisnosti od vaših prioriteta.

 installation_image

Sofisticirana oprema zahteva stručno lice za raspakivanje i instalaciju. Zbog toga mi vršimo montažu sve naše opreme za koje smatramo da je to potrebno i da nije prosta kao klasična pomična merila.

Naši iskusni inženjeri pažljivo će raspakovati svaku mašinu isporučenu od strane naše firme, proveriti da li su uključeni svi potrebni delovi, postaviti mašinu na odgovarajuće mesto i povezati sve delove kao bi mašina bila spremna za upotrebu. Kroz taj proces, vaši operateri, neposredni korisnici mašine, upoznaće se sa sastavnim delovima sistema. Uz svu opremu dobijate korisničko uputstvo na srpskom jeziku.

training_image

Svaka mašina mora biti u potpunosti funkcionalna pre korišćenja, a funkcionalnost nije moguća bez obučenih operatera.

Adria Tools pruža obuku operaterima za svaku isporučenu mašinu. Obuka obuhvata ne samo obučavanje za rad sa mašinom, već i učenje korišćenja softvera i pripreme uzoraka. Kroz proces edukacije, operater će steći predstavu o korišćenju i nameni mašine i osnovna znanja o metodi ispitivanja.

Većina naših mašina može uz Vaše odobrenje biti daljinski kontrolisana direktno iz fabrike ili iz naše kancelarije.

service_image

Za svu isporučenu opremu pružamo podršku kako u garantnom roku tako i nakon isteka garancije.

Servis opreme vrše naši inženjeri ili serviseri proizvođača. Većina usluga može se obaviti na licu mesta, u kratkom vremenskom periodu.

Svesni smo da proizvodnja zahteva potpuno funkcionalne mašine svakog radnog dana. Zbog toga vodimo brigu o svakoj isporučenoj mašini i možemo da vas podsetimo ukoliko postoji potreba za preventivnim servisom. Možemo brzo isporučiti sve rezervne delove i izvršiti zamenu u najkraćem roku.

Vaša potpuno funkcionalna mašina je naš cilj.